Nya saker på gång

Det är roligt att pröva nytt när man har tid att hålla på. Jag vill ju egentligen ha lite rörelse i det jag gör, och jag ände att tanken fastnade lite när jag gjorde mina fat och det blir ju tråkigt, men nu har jag hittat ett sätt att få lite liv i färg och form. Ett exemplar har jag laddat upp här.

Ett annat, är att använda några av mina fat på ett annat sätt, med ljus bakom som gör att glaset exponeras på ett annat sätt.

jag har också under vintern prövat att smida för första gången…det var svårt men kul. Med stöd från smeden/läraren så gjorde jag en ljushållare som kan hänga i taket. Till den har jag gjort ett glasfat som hållare, som jag ska montera. Så det är mycket på gång. Välkomna till Wadköpingsrummet mellan den 1 och den 8:de augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *