Lusten att skapa

Jag har sedan jag var liten hållit på med och gillat att skapa, åstadkomma något med händerna utifrån en ide. Hantverk i dess roligaste form. Det är roligt att kunna testa min teknik och mitt uttryckssätt när det gäller att teckna, måla, göra keramik och glasfusion. Det är nu dags att ta detta lite längre och starta företag för att kunna visa och sälja det jag gör. Jag har testat marknaden lite med att medverka på Tysslingedagen, en konstrunda i Örebro, samt stått som knalle på min första marknad, Mullhyttemarken. Det är kul att få respons på det jag skapat. I första hand blir det de smycken i glas jag gjort som kommer att finnas i den webbshop jag ska starta. Följ gärna min resa i skapandet.😀. Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *